Slide background
Slide background

Volle Maan door Brother Moon

brother moon - volle maan

vr 13 nov 2020 - 20:30 - Popzaal
Brother Moon prikkelt de zintuigen. Verwacht dus geen excentrieke uitspattingen; bij Brother Moon draait het slechts om de muziek. De band legt al haar energie in het brengen van sterke, doordachte songs met een goed verhaal en veel sfeer.
Wie zijn Brother Moon?
Sinds hun jeugdjaren sloegen de broer Michiel (drums) en zus Jenne (toetsen) elkaar de koppen in als het ging om muzikale smaak. Waar Michiel smulde van goedgevulde symfonische rock, walgde Jenne van zoveel notenoverdaad. Samen een band vormen leek uitgesloten.

Nu, 20 jaar verder, is het smaakverschil onveranderd. Toch vormen ze een band. Dat is puur en alleen te danken aan de doorgewinterde indie-liefhebber Chris (bass) en oldschool broekie Nick (gitaar), die als stootkussens fungeren tussen de twee kemphanen. Het resultaat is een aangename kruising van uitersten voor muzikale fijnproevers.

Brother Moon maakt muziek die ergens tussen theaterpop en indiepop in zit. Ze schrijven melodieuze songs op de ‘retro’ manier, in de traditie van The Beatles en Fleetwood Mac. De vocalen zijn vaak meerstemmig en de teksten vertellen verhalen van alledag.

Brother Moon speelt vanavond hun Volle Maan voorstelling, dat wil zeggen dat tijdens de nummers beeldverhalen worden geprojecteerd op een witte cirkel. Tussen de liedjes door worden ook korte verhalen verteld.

De show duurt 2 x 45 minuten met een pauze.
Zaal open vanaf 20.00 uur, show start om 20.30 uur.
Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.
Volle Maan door Brother Moon
90 minuten