Slide background
Slide background

Kristoffer Gildenlöw - Solo & Acoustic

kristoffer gildenlöw - homebound tour 2020

Geen voorstellingen gevonden
Mooie, intieme concerten, daar gaan we voorlopig (noodgedwongen) voor. Maar als deze worden gegeven door mensen als Kristoffer Gildenlöw, is dat bepaald geen straf. Integendeel.
Kristoffer is een Zweedse multi-instrumentalist die sommige van jullie wellicht kennen van Pain Of Salvation (samen met zijn broer Daniel Gildenlöw), als bassist van Kayak of van de Neal Morse Band. Met 'Homebound' brengt hij zijn derde solo album uit. De muziek op zijn solo albums heeft vrijwel niets te maken met de muziek van de hierboven genoemde bands: het solo werk van Kristoffer is intiem, donker, melancholisch en nostalgisch. Muziek die zich perfect leent voor uitvoering in de intieme setting van onze popzaal. Gildenlöw weet met zijn muziek verhalen te vertellen; de gespeelde muzieknoten weten de weg naar je hart te vinden.
Dit is voer voor de liefhebbers van de muziek van bands als David Sylvian, Blackfield, No Man, Pink Floyd en aanverwanten, maar bijvoorbeeld ook Leonard Cohen (let op de fraaie uitvoering van 'Chelsea Hotel #2', eveneens te vinden op 'Homebound').

Deuren gaan open om 20.15 uur.
Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop; dagprijs (indien beschikbaar)is 15 euro.
Kristoffer Gildenlöw - Solo & Acoustic
90 minuten