Slide background
Slide background
Slide background

Erwin Nyhoff Plays Your Daddy's Favourite Song

vaderdag cadeau - privé song, video en groepsfoto

Geen voorstellingen gevonden
Deze voorstelling is uitverkocht! Kijk naar ander tijdslot voor een ticket!
Ja, hoe leuk is dat?

We kunnen nog niet veel in onze popzaal maar een privéoptreden voor maximaal 10 mensen moet zeker kunnen!

Van Pinkpopartiest tot afwasser, en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff. Als frontman van The Prodigal Sons heeft hij begin jaren negentig veel succes; de hit 'You Still Think' krijgt veel Airplay, het album 'Wine Of Life' wordt goed ontvangen en de band doet onder andere het voorprogramma voor bands als Pearl Jam en Alanis Morissette. Na honderden optredens houden The Prodigal Sons op te bestaan en gaat Nijhoff verder als soloartiest, met een slechts gitaar en een nieuwe plaat: 'Take Your Time'. Door allerlei tegenslagen (de platenmaatschappij gooit alle Nederlandse bands uit hun stal) raakt dit soloproject van Erwin Nyhoff in de vergetelheid.
Om zijn carriere enigszins een echte boost te geven, besluit Nijhoff op een gegeven moment mee te doen met de tv-talentenjacht The Voice of Holland. Zijn cover van Bruce Springsteen’s 'The River' zorgt ervoor dat de hele jury binnen enkele seconden dolgraag met hem wil werken. Nyhoff kiest Angela Groothuizen als begeleider en samen behalen ze de finale. 3,6 miljoen (3.600.000!) mensen zien hem de klassieker 'Nights In White Satin' van The Moody Blues vertolken. Nyhoff wint de finale niet, maar een nieuwe generatie muziekliefhebbers heeft hem in de armen gesloten. De originele uitvoering van The River behaalt dat jaar voor het eerst de Top 10 in de Top 2000 van Radio 2.

En nu komt Nijhoff dus naar de Cacaofabriek om het favoriete liedje van je vader te spelen, in een intieme setting, voor alleen jullie eigen gezin (maximaal 10 personen!).
Nijhoff speelt alles: van Elvis tot Johnny Cash, van Springsteen tot Bob Dylan. Maar ook Dire Straits, Fleetwood Mac, Little Richard en Buddy Holly hebben geen geheimen voor Nijhoff. Zie onze nieuwspagina voor een complete lijst met nummers die Nijhoff kan spelen (of stuur voor een overzicht een mailtje naar info@cacaofabriek.nl). Mocht het favoriete nummer van je vader niet op de lijst staan, stuur dan even een mailtje, dan kijken we of we dat alsnog kunnen regelen!

Het optreden wordt gefilmd en de opnamen daarvan krijg je later thuisgestuurd.
Tenslotte zal onze huisfotograaf - Dave Van Hout - een groepsfoto maken van jullie groep, al dan niet samen met Erwin.

Kaarten zijn alleen online te koop; je koopt dus 1 ticket voor een groep van maximaal 10 personen en je stuurt een mailtje naar info@cacaofabriek.nl waarin je aangeeft welk nummer je graag gespeeld wilt hebben.

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van jouw tijdslot aanwezig bent!
Uiteraard houden wij ons aan alle regels welke op dit moment gelden rondom Corona; wij vertrouwen erop dat u uw medewerking hier ook aan verleent.
Erwin Nyhoff Plays Your Daddy's Favourite Song
15 minuten