Slide background
Slide background
Slide background

Moonrise

moonrise - tour 2020

za 03 apr 2021 - 21:00 - Popzaal
De datum van deze show is onder voorbehoud. Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona-virus is verplaatsing mogelijk, dit zal via mail en onze online kanalen bekend worden gemaakt. Bij geen verdere berichtgeving zal de show op deze datum doorgaan. Ja, hier zijn we dus blij mee! Moonrise, uit Polen. Een band die garant staat voor kwaliteit. Wie de songs hoort van hun meest recente album 'Travel Within' is meteen verkocht......
Moonrise is het project van Kamil Konieczniak uit Polen. Hij is als componist, multi-instrumentalist en producer de spil van Moonrise. Hij bracht - samen met meerdere gastmuzikanten - drie zeer goed gewaardeerde albums uit te weten 'The Lights of A Distant Bay','Soul’s Inner Pendulum'en 'Stopover – Life'. Zijn vierde album,'Travel Within' werd vorig jaar uitgebracht; op dit album debuteerde zanger Marcin Staszek. Met name zijn uitstekende vocale bijdrage heeft de muziek van de Polen naar een (nog) hoger plan getild.

De muziek van Moonrise is beinvloed door bands als Genesis, Marillion, Camel en IQ maar door de opvallend sterke zang van Staszek komen ook invloeden van meer (heavy)rock bands als Strangeways, Journey of Kansas naar voren.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; dagprijs is 17,50 euro.
Deuren open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.
Moonrise
120 minuten