Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Start Wielerseizoen - Omloop Het Nieuwsblad

omloop het nieuwsblad - mmv karsten kroon, bram tankink en rik elfrink

Geen voorstellingen gevonden
Vandaag wordt de 75e editie van de Omloop Het Nieuwsblad verreden: het is de eerste grote klassieker op Europese bodem en de race wordt dan ook gezien als de officieuze opening van het Europese wielerseizoen.
De start was vorig jaar in Gent en de finish in Ninove, terwijl de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg de finale kleurden. Samen met Kuurne-Brussel-Kuurne, die een dag later op het programma staat, vormt de Omloop het Vlaamse Openingsweekend.

Vorig jaar werd de koers gewonnen door Stybar die met een late aanval een groepje met onder andere Van Avermaet en Wellens voorbleef.

We gaan de koers live uitzenden en deze zal worden becommentarieerd door twee geweldige oud-renners, te weten Bram Tankink en Karsten Kroon. Onder leiding van gespreksleider Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) zullen zij de koers van deskundig commentaar voorzien en achtergronden schetsen.

Kaarten voor deze unieke middag kosten 10 euro.
Zaal open een half uur voor aanvang van de live beelden; vooralsnog gaan we uit van 14.00 uur. Hou de aanvangstijd op de website in de gaten voor laatste nieuws!
Start Wielerseizoen - Omloop Het Nieuwsblad
180 minuten