Slide background
Slide background

Onderwijs Carnavalsbal 2020

open carnaval voor het onderwijs

Geen voorstellingen gevonden
Voor alle onderwijzers in Helmond, maar ook alle andere carnavalsvierders, start carnaval en de vakantie op vrijdagmiddag 21 februari om 15.00 uur. Inmiddels vindt dit festijn alweer vier jaar plaats in De Cacaofabriek. Op vrijdagmiddag 21 februari vanaf 15.00 uur begint in De Cacaofabriek dé opening van het vijfdaagse feest uit het Zuiden.
Tijdens het Onderwijs Carnavalsbal worden, traditiegetrouw, de gekste carnavals-hits gedraaid en de lekkerste hapjes uitgedeeld. De entree is gratis. De live carnavals-acts worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website en de facebook. Verdeeld over twee feestzalen staan diverse carnavalsacts geprogrammeerd. Live-acts en DJ’s vindt je in de Popzaal. In de foyer zal een groots kappellenfestival losbarsten. De organisatie gaat rond met gratis snacks en buiten staat ook een frietwagen. Het belooft dus een fantastisch openingsbal te worden.

Het Onderwijs Carnavalsbal is begonnen als een opening van de carnaval door en voor docenten uit Helmond. Wanneer de carnavalsvakantie begint, is het tijd voor de docenten om het vijfdaagse feest goed in te luiden. Tegenwoordig is het bal gratis toegankelijk voor iedereen.

Blijf op de hoogte van het evenement via www.cacaofabriek.nl of kijk op www.facebook.com/decacaofabriek. Behoefte aan meer informatie? Mail dan naar sales@cacaofabriek.nl.
Onderwijs Carnavalsbal 2020
500 minuten