Slide background
Slide background

Voltage - It's About Time

voltage - it's about time release tour 2020

Geen voorstellingen gevonden
De datum van deze show is onder voorbehoud. Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona-virus is verplaatsing mogelijk, dit zal via mail en onze online kanalen bekend worden gemaakt. Bij geen verdere berichtgeving zal de show op deze datum doorgaan. Op 1 mei verschijnt het derde album van Voltage, getiteld 'It's About Time'. Dave Vermeulen, frontman en leider van de band, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon: met z'n vieren in één ruimte, live opnemen, press 'record' en werken met de beste take.
Voltage laat van zich horen met een plaat met een rode draad, waar songs worden verteld als verhalen en waar het album in zijn geheel een kloppend boek is. De lyrics zijn geschreven door Dave Vermeulen en gaan onder andere over het positieve en de struggles van een gepassioneerde muzikant. Tijdens de repetities samen met de band zijn de songs verder uitgewerkt om vervolgens
in de studio de magie te laten gebeuren. En dat hoor je! De band reisde voor de opnames af naar Uncle Gabe’s Soundstudio in Eindhoven en nam in slechts 6 dagen het hele album op!

Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert.
Als tegenhanger van wat er in de mainstream wereld gaande is, snelle muziek die
makkelijk scoort. Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock, Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen.

Het afgelopen studio album ‘Around The Bend’ dateert alweer van september 2017. Dus naast dat het tijd is dat de wereld hoort waar muziek eigenlijk uit is opgebouwd - back to square one - werd het voor de mannen sowieso weer tijd om een nieuw album uit te brengen!

Dave Vermeulen begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos heel erg bewust om met de band Voltage door te gaan.

Bezetting:
Dave Vermeulen – Lead Vocals, Gitaar
Ruard Sanders - Lead Gitaar
Kai Liebrand - Bass
Bart Candel - Drums

Zaal open vanaf 15.30 uur; show start om 16.00 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de vvk; dagprijs is 17,50 euro.
Voltage - It's About Time
120 minuten