Slide background
Slide background
Slide background

Ntjam Rosie

ntjam rosie - family and friends tour 2020

Geen voorstellingen gevonden
Het nieuwe album 'Family And Friends' van Ntjam Rosie neemt je mee naar de fijne danspopmuziek van de jaren 80.
In 2017 verscheen het album 'Breaking Cycles' van de Kameroen geboren Ntjam Rosie. Het Engelse muziekplatform Soulandjazz koos het album uit als album van de week en Echoes Magazine kwalificeerde het album als beste soulalbum van 2017.

Ntjam Rosie was reeds betrokken bij verschillende projecten en speelde op allerlei festivals, waaronder het North Sea Jazz Festival.

Het nieuwe album 'Family And Friends' wordt uitgebracht in februari 2020 (het voorproefje, de single 'Start Over Again' belooft wat!), waarna Ntjam Rosie een clubtour door ons land start. Wat geweldig dat zij daarbij ook De Cacaofabriek aandoet! Avondje lekker dansen dus!

Support wordt verzorgd door het Belgische trio Savoir-Vivre, drie jonge gasten die zich in de digitale streaming maatschappij van vandaag enkel focussen op de essentie. Goeie songs, aanstekelijke grooves en heel veel speelplezier. Oprechte, eerlijke muziek die toevallig ook uw dansbenen aanspreekt. Heerlijk toch? Nu eens opzwepend en funky, dan weer ingetogen en puur. Hun invloeden? Funk legendes als George Clinton en zijn Parliament-Funkadelic, Sly, Bootsy Collins en Prince; maar verder ook grootheden als David Bowie, Tom Waits en Jeff Buckley. Wij garanderen jullie de naam Savoir-Vivre en clichés als "White Men Can't Funk" nooit in een en dezelfde zin gebruiken!

Deuren open vanaf 20.15 uur; supportshow start om 20.45 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; dagprijs is 20 euro.
Ntjam Rosie
90 minuten