Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Terug Naar Toen

terug naar toen - terug naar de 80s 90s

Geen voorstellingen gevonden
Terug naar Toen is hét 90s & 00s concept van Nederland, wat zich muzikaal focust op de 90s & 00s Top 40 hits van vroeger.
TNT’s succes is te verklaren door de unieke invulling van het concept; naast de muziek onderscheidt TNT zich door een ware 80’s & 90’s beleving te creëren aan de hand van unieke decoraties, afwisselende thema’s, gaming corners met de spellen van vroeger, karaoke ruimtes en beamer schermen met de leukste tv momenten. Door de combinatie van dit alles waant de bezoeker zich letterlijk in de 80’s & 90’s en wordt elk zintuig geprikkeld. TNT is geen gewoon 80’s & 90’s feestje, het is een ervaring waar elke generatie zich in kan vinden. Het heet natuurlijk niet voor niks Terug Naar Toen!

Het zijn over het algemeen de jaren die worden gedomineerd door artiesten als Michael Jackson, Vengaboys, Prince, Madonna, Queen, 2Unlimited, Vanilla Ice, Shaggy, Spice Girls, en nog talloze andere geweldenaren.
Ook zijn het de jaren van de Nintendo, de Tamagotchi, Telekids, Bassie & Adriaan, E.T., The Mask, Supersoakers en nog belachelijk veel meer heerlijke jeugdsentimenten.
Kortom, weet jij nog toen jij je eerste kus kreeg, Backstreet Boys nog in de Top 40 stond en je voor het eerst op je op vakantie ging zonder je ouders? Dat gevoel is Terug Naar Toen!

Deuren open om 22.00 uur.
Tickets te koop via http://bit.ly/TNT-Helmond-31jan
(en dus GEEN ticketverkoop via Cacaofabriek)
Terug Naar Toen
360 minuten