Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

2 Sterrenkok Soenil Bahadoer & Cacaofabriek - CinemasterChef

cinemasterchef - the 100ft journey

Geen voorstellingen gevonden
Op zondag 1 december a.s. komt meesterkok Soenil Bahadoer van 2 sterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen koken in de Cacaofabriek! En terwijl u kijkt naar de film ‘The 100ft Journey’ laat hij 7 karakteristieke gerechten serveren.
Verwacht daarom een combinatie van een mooie film over hoop, kansen, en passie in combinatie met goddelijk eten met de signatuur van Soenil Bahadoer.
In deze film, met in de hoofdrollen Helen Mirren en Om Puri, draait het om de Kadam family die vanuit India naar Frankrijk gaan en aldaar een restaurant openen, recht tegenover sterrenrestaurant Madame Mallory. Een voor Soenil herkenbaar verhaal!

Als Hindoestaanse jongen weet Soenil hoe moeilijk het is om kansen te krijgen. Zijn enorme gedrevenheid wil hij ook bij zijn medewerkers zien. Je hoeft het echt niet allemaal te weten, je moet het allemaal wíllen weten!

De gerechten worden dus geserveerd terwijl u naar de film kijkt! En we houden halverwege een pauze zodat u in de gelegenheid bent de benen te strekken of nog wat drank te bestellen.

Inloop vanaf 15.00 uur; we starten de film (en het eten) om 16.00 uur.
De ticketprijs is exclusief drank!
2 Sterrenkok Soenil Bahadoer & Cacaofabriek - CinemasterChef
120 minuten