Slide background
Slide background

Oudejaarsshow 2019 - Joop Vos en Maarten Saris in Helmond, Helmond: wa’n circus

joop vos & maarten saris - helmond, helmond: wa’n circus

Geen voorstellingen gevonden
Ook dit jaar zijn Joop Vos en Maarten Saris van de partij om samen met u terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat 2020 ons gaat brengen.
Het Lucas Gasseljaar komt miljoenen tekort, terwijl een nieuw ‘Huis van de Stad’ vijftig miljoen kost, maar toch kostenneutraal, dus zeg maar gratis neergezet kan worden. De processierups tiert welig en onze pensioenen staan op de tocht: wat is het verband? Heel Helmond Sport en toch hebben we geen supportershome in het nieuwe stadion?
We gaan voorop als het gaat om auto’s op zonne-energie, leveren topvrouwen en staan ons mannetje als het gaat om zorg, onderwijs en drugs. Wa’n circus!

Helmond wordt langzaam een wereldstad, dus moeten we ons niet langer meten aan de regio-politiek, f**k de peelgemeente, maar ons richten naar Nederland en verder. Is Trump misschien geïnteresseerd in Boscotondo als strategisch stukje land? Wil Boris Johnson ons bijstaan als we ons willen afzonderen van de rest? Worden wij de eerste stad waar je alleen nog met bitcoins kunt betalen?
Vragen die Maarten Saris en Joop Vos zich stellen in hun oudejaarsshow. Bespiegelingen op het afgelopen jaar als het gaat om plaatselijke, regionale, landelijke en wereldse zaken. Een wervelend einde van het jaar, waarbij als klap op de vuurpijl nog eens een extra trekking van de oudejaarsloterij verricht zal worden.

Zaal open om 20.00 uur; aanvang show om 20.30 uur
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.
Oudejaarsshow 2019 - Joop Vos en Maarten Saris in Helmond, Helmond: wa’n circus
120 minuten