Slide background
Slide background
Slide background

Bruce Soord en Jon Sykes (The Pineapple Thief) - All This Will Be Yours Exclusive Solo Show

bruce soord - exclusive european club show

Geen voorstellingen gevonden
Ja, je leest het goed. Bruce Soord - de zanger/gitarist/componist/bandleider van The Pineapple Thief - komt voor een exclusieve Europese solo show naar de Cacaofabriek!
In april van dit jaar begon Soord met de opnamen van zijn tweede soloalbum; de opvolger van zijn solodebuut uit 2016. Het nieuwe album kreeg als titel 'All This Will Be Yours' en op dit album borduurt hij voort op de creativiteit die hij normaliter al kwijt kan bij The Pineapple Thief.
Het album heeft een akoestische sound, is erg persoonlijk en introspectief en laat zowel vreugde horen (de geboorte van zijn derde kind) als verdriet (de teloorgang van zijn thuisbasis Yeovil). We horen zijn gevoelige vocalen, breed uitwaaierende toetsen maar ook fijne, breekbare gitaar melodieën.

Tijdens deze exclusieve Europese solo show wordt Soord bijgestaan door zijn kompaan uit The Pineapple Thief, eveneens Multi-instrumentalist Jon Sykes!
Je kunt vanavond zowel solomateriaal van Soord verwachten, een verdwaalde cover maar natuurlijk ook wat materiaal van The Pineapple Thief.

Voor hen die The Pineapple Thief niet kennen: de Engelse band vult al jaren de leegte die is achtergelaten door Porcupine Tree: dat wil zeggen song georiënteerde melodieuze (prog)rock waarin experiment, melodie en muzikale genialiteit hand in hand gaan.
Voer dus voor fans die houden van de muziek van Porcupine Tree, Steven Wilson en aanverwanten.

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten voor deze unieke show kosten 20 euro in de voorverkoop, dagprijs is 25 euro.
Bruce Soord en Jon Sykes (The Pineapple Thief) - All This Will Be Yours Exclusive Solo Show
90 minuten