Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Joe Cover Band - met als speciale gasten Second Hand Fleetwood

joe cover band - with special guests second hand fleetwood

Geen voorstellingen gevonden
De Joe Cover band is een 13-koppige band en vertolkt al bijna 20 jaar nagenoeg alle bekende songs en letterlijk elke hit van Joe Cocker. En Second Hand Fleetwood is dé Nederlandse Fleetwood Mac Tribute die het nét even anders aanpakt... Twee bands bands die samen zorgen voor een avond heerlijke muziek uit de jaren 60,70 en 80.
Het repertoire van de Joe Cover band bestaat uiteraard uit alle hits van Joe vanaf zijn doorbraak op Woodstock tot aan zijn laatste CD uit 2013.

In 2017 heeft de band daar nog een dimensie aan toegevoegd met de onnavolgbare "Cocker-bewerking" van 'Desperado' van de Eagles. De band zegt daar zelf over: "Joe zelf had dat moeten maken maar kan dat helaas niet meer. Dus doen wij het!
De Joe Cover Band werd reeds in 2000 opgericht en komt vooral -gezien de grootte van de band- het beste tot zijn recht op de grotere podia van festivals en manifestaties. Alleen al het zien van de band is imponerend en daarmee is een optreden van de Joe Cover Band ook een echte, complete “Cocker Experience-Show”.

Second Hand Fleetwood is dus de Nederlandse Fleetwood Mac Tribute die het nét even anders aanpakt: een bandbezetting van slechts vijf leden, géén keys en regelmatig met geheel eigen interpretaties. Dit levert een show van herkenning en herbeleving op voor de liefhebber - met waardering voor het origineel - waarbij de eigenheid van de groep duidelijk niet is vergeten. De band bestaat uit ervaren musici die elkaar al jaren op vele plekken tegenkomen. Nú delen ze de gedeelde liefde voor de geweldige muziek van Fleetwood Mac met het publiek. Het optreden op 6 september in De Cacaofabriek is hun debuut!
Second Hand Fleetwood bestaat uit Lotte Slangen (o.a. Luca Madu)- lead vocals, Harry Hendriks (o.a. Gerard van Maasakkers, eigen album 2019)- lead vocals/gitaar, Eric Coenen (o.a. Blowbeat, Ilse DeLange)- bass, Arthur Lijten (o.a. Ellen ten Damme, Blowbeat) - drums en Coen Pots (o.a. Hippe Gasten, band Melissa Janssen)- gitaar.

Deuren open vanaf 20.00 uur;

Second Hand Fleetwood: 20.45 - 21.30 uur
Joe Cover Band: 22.00 - 23.30 uur
Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de dagkassa.
Joe Cover Band - met als speciale gasten Second Hand Fleetwood
180 minuten