Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Marzio Scholten - We Never Left Town Solo

marzio scholten - solo

Geen voorstellingen gevonden
LET OP: Expo is zondag gesloten vanaf 16:00U. Alleen met een ticket voor dit concert kun je binnen. Marzio Scholten is een Nederlandse gitarist/docent/componist die zijn muziek op allerlei manieren aan het publiek presenteert. Dit optreden is een solo optreden, in de prachtige setting en akoestiek van onze exporuimte.
Zo maakt Scholten deel uit van een trio samen met drummer Jimmi Hueting en pedal steel gitarist Mathijs Leeuwis onder de naam Things I Can't Control en speelt hij eveneens in een trio met pianist Wolfert Brederode en bassist Ernst Glerum instrumentale, melodieuze, verstilde en sferische muziek zoals te horen op het album 'Isolophilia'. Verder heeft hij zijn eigen band waarmee hij jazz(rock) speelt.
Maar vandaag komt Scholten alleen naar de Cacaofabriek om zijn prachtige muziek ten gehore te brengen. Hij zal onder meer stukken spelen van zijn soloalbum "We Never Left Town' dat in 2017 werd uitgebracht. Uitgangspunten in dit soloproject zijn Scholtens zoektocht naar eenvoud, zijn liefde voor de gitaar, Amerikaanse volksmuziekgenres als jazz, blues, folk en Americana. Sound, songs en soundscapes: ingrediënten voor aardse en bezielde muziek.

Oftewel 'Een klankwereld waar de luisteraar diep in wordt meegezogen'(Erno Elsinga, Jazzenzo.

Kaarten kosten 9 euro in de voorverkoop; 12,00 euro aan de dagkassa.
Deur van de expo open vanaf 15.30 uur; aanvang optreden 16.00 uur.
Marzio Scholten - We Never Left Town Solo
60 minuten