Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Motion Trio - Pictures From The Street

lustrum concert windkracht - motion trio

Geen voorstellingen gevonden
Een lang gekoesterde wens is uitgekomen: Het Motion Trio, het formidabele Poolse accordeon trio, komt naar de Cacaofabriek in verband met het lustrumfeest van PODIUM WINDKRACHT.
Het uit Krakow afkomstige Motion Trio, bestaande uit Janusz Wojtarowicz, leider en componist, Pawel Baranek en Marcin Galazhyn is opgericht in 1996 en ontwikkelde zich in de straten van Krakow. Inmiddels uitgegroeid tot een unieke entiteit in de Europese en wereldmuziekscènes. De moderne, zelf geschreven muziek wordt gekenmerkt door de opzwepende Oost-Europese ritmes, met jazz, minimal, klassiek symfonische en rockinvloeden, uitgevoerd met de ijzige precisie van de grote klassieke componisten.

Het Motion Trio heeft met artiesten van wereldfaam samengewerkt zoals Bobby McFerrin en Michal Urbaniak. Hun tweede album "Pictures From The Street" kreeg veel lovende kritieken en werd bekroond met de volgende eer: de Grand Prix van de Poolse muziekindustrie, de beste Poolse opname in 2000, de verkiezing van de critici van het tijdschrift Top 2000 en "Jazzi" voor CD of the Year .
Terwijl ze hun eigen originele muziek uitvoeren, verandert het gezicht van het accordeon. Een unieke ervaring om zo’n intense voorstelling bij te wonen, zo krachtig en spannend is hun geluid. En door stukken als `Ufo' en `Stars' word je bijna onontkoombaar in de richting van de hemel gevoerd.

Mis dit niet!

Zaal open vanaf 20.00 uur; optreden start om 20.30 uur
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro (indien nog beschikbaar)aan de dagkassa.
Motion Trio - Pictures From The Street
120 minuten