Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Olga Vocal Ensemble

olga vocal ensemble - kerst met olga vocal ensemble

Geen voorstellingen gevonden
Olga Vocal Ensemble is een jonge, internationale a cappella groep die met een combinatie van enthousiasme, humor en heldere vocalen oud en jong weet te inspireren.
Het ensemble is bekend om haar unieke geluid en bijzondere muzikale combinaties waarin klassieke muziek moeiteloos samenkomt met populair repertoire. In het project ‘It’s A Woman’s World’ (2018), waarmee het ensemble vrouwen in de muziek viert, brachten de heren Hildegard von Bingen uit de 12e eeuw en Beyoncé bijvoorbeeld moeiteloos samen in muziek.

Daarnaast bestaat het repertoire van het ensemble uit Scandinavische stukken en volksmuziek uit andere windstreken. In 2016 bracht het ensemble het album ‘Vikings’ uit met stukken uit landen die bezocht zijn door Vikings met onder andere stukken van Björk, Grieg en Sibelius.

De kersttour van Olga Vocal Ensemble is inmiddels een traditie. Verwacht kerstrepertoire uit alle windstreken, hymns en kerstklassiekers met de unieke ‘Olga’ sound. Laat je betoveren door deze geweldige zangkunstenaars.

Het ensemble bestaat uit:
Philip Barkhudarov – bas
Jonathan Ploeg – tenor
Arjan Lienaerts – baritone
Pétur Oddbergur Heimisson - bass-baritone
Matthew Smith / Bjarni Guðmundsson – tenor

Het gaat hier om een seated optreden!
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; dagprijs is 20 euro.
Zaal is open vanaf 19.45 uur; optreden start om 20.15 uur.
Olga Vocal Ensemble
90 minuten