Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

BanDeVille

bandeville - the music of willy deville

Geen voorstellingen gevonden
De mannen van BanDeVille speelden al eerder in de Cacaofabriek; dat beviel zo goed dat we ze graag nog een keer op ons podium laten spelen. Zo kunnen we nog eens een avond genieten van de onvergetelijke muziek van Willy DeVille.
In 2002 gaf Willy (Mink) Deville een uniek unplugged concert in Berlijn. Bluesy, melodische nummers kwamen voorbij zoals 'Let It Be Me', 'Spanish Harlem', 'Hound Dog','Story book Love, 'Demasiado Corazon', en 'Hey Joe, enz. Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iederéén wel aanspreken.

BanDeVille bouwt verder op de songs van Willy Deville en is daarom geen gewone tributeband maar een band die deze songs op eigen wijze interpreteert en arrangeert.
Een aantal ervaren muzikanten heeft dit concert als uitgangspunt genomen voor een boeiend optreden. Van romantisch melodisch in het begin van de avond tot een swingend zuid-Amerikaans op het einde. Aanvankelijk gestart als een tijdelijk project is dit inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagde act.

BanDeVille speelt op een semi-akoestisch niveau in een bezetting met: zanger, drummer, bassist, gitarist, saxofonist en pianist. Deze muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in tal van bekende bands zoals: Bots, Joe Coverband, Bluesaround, Houdoe, Blind Eye en Trigger. De songs van Deville zijn speciaal gearrangeerd voor deze bezetting.

Zaal open vanaf 15.30 uur; 16.00 uur start de show.
Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop/ 12,50 euro aan de dagkassa.
BanDeVille
90 minuten