Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

Tim Knol En The Blue Grass Boogiemen - support 92 On Acre

tim knol en the blue grass boogiemen - tour 2019

Geen voorstellingen gevonden
Binnenkort verschijnt het eerste album van Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.
Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen, speciaal voor dit project door hen geschreven nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze samen al een voorproefje en dat smaakte naar méér! Het dak ging eraf!
Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.

Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination!

Support wordt verzorgd door 92 On Acre, oftewel de samensmelting van de muziek van de liedjesschrijvers van CounTrees, voorheen Songbelt, (Wil) en Sleepwater (Ad) maar dan akoestisch. Het duo brengt aldus Americana met de ene keer een duik in de country en later een twist van de gitaarpop. Wonderlijk??? Met roots in Udenhout kan veel…..

Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.
Zaal open om 20.30 uur; start show 21.00 uur.
Tim Knol En The Blue Grass Boogiemen - support 92 On Acre
120 minuten