Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

Teus Nobel

teus nobel - journey of man tour 2019

Geen voorstellingen gevonden
Trompettist Teus Nobel wordt al jaren gezien als een toonaangevende speler aan het Nederlandse jazzfirmament. Zijn eerdere albums Flow (2012), Legacy (2014) en Social Music (2016) oogstten zoveel lof dat Jazzism zelfs stelde dat ‘de toekomst van de jazz is opgestaan’.
Als voorbereiding op het nieuwe album 'Journey Of Man' besloot Teus, 10 jaar na het voltooien van zijn jazz bachelor, alsnog een jazz-masterstudie te gaan volgen. Het artistiek onderzoek van zijn studie richtte zich op het intellectueel erfgoed van trompettist Woody Shaw en het doorontwikkelen en integreren van dit moderne en avontuurlijke jazz-vocabulaire. In 2018 studeerde Teus cum laude af en nam hij direct daarna zijn nieuwe album op, met musici waarmee hij al jaren optrekt. Het open, modale karakter van veel van de composities op 'Journey Of Man' geven zijn Liberty Group alle vrijheid om tot de meeste pure vorm van geïmproviseerde muziek te komen: dat gebied waar elke seconde muzikale beslissingen genomen kunnen worden die composities compleet op zijn kop zetten.
Teus Nobel gaf inmiddels concerten in meer dan 20 landen wereldwijd; van Canada tot Ghana, van Brazilië tot Rusland. Hij speelde met o.a. Frank McComb (US), Jef Neve (B), Hans Dulfer, Jazzorchestra Of The Concertgebouw, Ntjam Rosie, Frazey Ford (CAN) en vele anderen.

De bezetting is vanavond als volgt: Teus Nobel- trompet & flugelhorn, Alexander van Popta - piano, Jeroen Vierdag - bas, Tuur Moens - drums

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur.
KAarten kosten 12,50 in de vvk/ 15 euro aan de dagkassa.
Teus Nobel
90 minuten