Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

5en20 Jubileumfeest

5en20 jubileumfeest - met kraak en smaak (sound system) en non blonde bowie

Geen voorstellingen gevonden
In de jubileum periode van 5 & 20 - welke loopt van 23 maart tot en met eind juni - worden in de popzaal ook activiteiten georganiseerd welke direct of indirect met ons jubileum te maken hebben. Met deze 5 & 20 feestavond willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen en voor het bezoeken van onze fabriek! Zie daar, het linkje is gelegd.

We bestaan 5 jaar en dat gaat gevierd worden! We geven daarom een feest en daar moet je als betrokkene en/of trouwe bezoeker natuurlijk bij zijn.
Wat is er veel gebeurd in die jaren. De Cacaofabriek is niet meer weg te denken uit Helmond en haar regio. We willen iedereen bedanken voor het enorme vertrouwen, de interesse en vooral voor jullie komst. Telkens weer. Zonder publiek geen Cacaofabriek. Daarom nodigen we je uit voor het jubileumfeest.

Dj-soundsystem Kraak & Smaak zal zorgen voor een heerlijke mix van elektronica, funk en downbeat waar ze bekend en groot mee zijn geworden. Daarnaast zal David Bowie-tribute act Non Blonde Bowie, de band rondom frontman Danny Keetels, een ode brengen aan het werk van ‘The Thin White Duke’. Verwacht een set met daarin klassieke tracks van Bowie zoals ‘Golden Years’, ‘Life On Mars’ en ‘Let’s Dance’, compleet met een geweldige blazerssectie.

Entree is slechts €5,- en dat is dan ook nog eens inclusief twee consumpties!

Zaal open vanaf 20:30 uur!
5en20 Jubileumfeest
270 minuten