Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Tegen De Stroom In

tegen de stroom in - time out

Geen voorstellingen gevonden
Time-out is een ensemble van mensen die momenteel studeren aan de Fontys Academy of Music and Performance Arts (AMPA) in Tilburg.
Het ensemble is opgesplitst in twee delen. Een deel speelt standaard jazzrepertoire in nieuwe arrangementen. Maar maak je geen zorgen, het zal zeker swingen en misschien zelfs noden tot dansen.
Het tweede deel is moderner. Het speelt repertoire van Kenny Wheeler, Gary Peacock en Wolfgang Muthspiel. Deze muziek varieert van rustige soundscapes tot zeer groovy beats.
Het concert op 19 februari, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’, zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld. Graag tot dinsdag 19 februari, 21.30 uur in de popzaal van de Cacaofabriek.
In het lopende seizoen 2018/2019 zal een viertal nieuwe ensembles van AMPA, Academy for Music and Performing Arts, (voorheen Fontys Conservatorium Tilburg) een Tegen de Stroom In Sessie voor Omroep Helmond in de Cacaofabriek verzorgen. Hiermee wordt Omroep Helmond/Cacaofabriek één van de vaste speelplekken voor de ensembles van AMPA, naast Paradox in Tilburg, Willem Twee in Den Bosch en De Kring in Roosendaal. Wij verheugen ons op de samenwerking met AMPA en hopen zo onze luisteraars nieuwe en spannende muziek te kunnen presenteren in een live setting.
Tegen De Stroom In
90 minuten