Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

35 jaar Freia Music Festval

freia music - 35 jaar freia music

Geen voorstellingen gevonden
Freia Music bestaat 35 jaar en dat willen ze vieren! En dat doen ze door het organiseren van een Freia Music Festival met 3 bands, in samenwerking met JBM-Events.
Mother Of Millions
Mother of Millions is een progressieve rockband uit Athene, Griekenland. In 2014 werd het eerste album 'Human' uitgebracht en in 2017 volgde 'Sigma'. De band kreeg goede kritieken, speelde uitverkochte shows in eigen land, speelde als support voor Textures, Pain Of Salvation en Leprous.
Hun nieuwe album 'Artifacts' verschijnt in maart 2019. Mother Of Millions klinkt massief, intens, maar ook cinematografisch: soundscapes worden afgewisseld met aparte ritmes en structuren.

Semistereo
Uit eigen land komt ook Semistereo, die in april 2019 haar nieuwe album 'Zabriskii' uit zullen brengen. Het album werd in eigen beheer opgenomen, geproduceerd door Thomas Cochrane en gemixed door Guido Aalbers (the Gathering, Muse, Miss Montreal, Coldplay). De muziek van Semistereo zal vooral liefhebbers van bands als A Perfect Circle, Karnivool en Oceansize aanspreken; zelf omschrijven de heren hun muziek als een mix van postrock en progrock. De band stond reeds op het podium van Paradiso en speelde op het ProgPower Europe Festival.

The Aurora Project
Nederlandse progressieve rock band voor liefhebbers van Porcupine Tree, Tool en Pink Floyd die na een relatief lange (en helaas onverwachte) stilte zich in 2017 weer melden aan het progressieve front met het album 'World Of Grey'. De band liet daarop horen nog altijd relevant te zijn in Nederland als het gaat om dit subgenre.

Zaal open vanaf 19.00 uur; aanvang live show Semistereo 19.30 uur
Vervolgens zal The Aurora Project spelen en Mother Of Millions zal het festival afsluiten met een volledige set van 70 minuten.
Entree bedraagt 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.
35 jaar Freia Music Festval
180 minuten