Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

The Tip & The Dirty Denims

the tip & the dirty denims - rock and roll tour 2019

Geen voorstellingen gevonden
We gaan deze zondagmiddag lekker knallen! Het is de hoogste tijd voor vette, vuige rock and roll!
We hebben een band uit Nashville, Tennessee gestrikt, The Tip. Zelf omschrijven de heren hun muziek als 'high-energy, sex-fueled rock and roll'. Dat schept verwachtingen. Toch?
De band verzorgde reeds het voorprogramma voor bands als Kid Rock, The Darkness en voor Buckcherry, zodat je muzikaal direct weet uit welk vaatje wordt getapt.

Alsof dat nog niet genoeg is hebben we een band uit eigen land (sterker nog, uit eigen provincie) weten te strikken om vanmiddag af te trappen. En dat gaan ze doen! WAnt niemand minder dan The Dirty Denims openen deze middag met hun eveneens aanstekelijke (harde) rock and roll.
The Dirty Denims speelt happy hardrock; hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als een mix van AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.
Ze stonden reeds op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns.

Hoppa! Dat wordt knallen deze middag.

15.00 uur deuren
15.30 – 16.30 uur The Dirty Denims
16.30 – 17.00 uur pauze
17.00 – 18.00 uur The Tip

Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop; aan de dagkassa 15 euro.
The Tip & The Dirty Denims
90 minuten