Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Wim Kieft - Evert Ten Napel In Gesprek Met Wim Kieft

wim kieft - in gesprek met wim kieft

Geen voorstellingen gevonden
Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd:'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?'. Het boek 'De Terugkeer' dat eind vorig jaar verscheen geeft het antwoord op die vraag. Het boek vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.

Wim Kieft voetbalde voor Ajax, Pisa, Bordeaux en PSV, maakte een legendarische goal op het EK 1988 tegen Ierland, zat (zit!) aan tafel bij de heren van Veronica (Voetbal) Inside en is tegenwoordig voetbalanalist voor Ziggo.

Evert Ten Napel zal vanavond Wim Kieft interviewen, waarna aansluitend het publiek ook in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen aan Wim.

Zaal open vanaf 19.45 uur; aanvang voorstelling 20.15 uur.
Entree bedraagt 12,50 euro in de vvk; 15 euro aan de dagkassa.
Wim Kieft - Evert Ten Napel In Gesprek Met Wim Kieft
90 minuten