Slide background
Slide background

50 Jaar Woodstock - Santana & Jimi Hendrix & DJ

50 jaar woodstock - santana (fuente del ritmo) en jimi hendrix (chivy kuhles & the dynamics)

Geen voorstellingen gevonden
Het is dit jaar 50 jaar geleden dat het festival der festivals plaatsvond: Woodstock. Een legendarisch festival met een legendarische line-up, een legendarisch aantal bezoekers en een legendarische hoeveelheid afval. Hahaha.
Om stil te staan bij 50 jaar Woodstock organiseren we een heerlijke muziekavond met live muziek van 2 bands die ook speelden op het festival in 1969.
Allereerst Santana, door Fuente Del Ritmo. Fuente Del Ritmo betekent bron van ritme……en dat is waar deze band voor staat. De legendarische Latin Rock wordt uitgevoerd door een 9 man sterke, multiculturele formatie. Je wordt meegenomen op een reis langs vele wereldbekende hits én enkele minder bekende juweeltjes. Kortom, een Santana Experience waarbij stilstaan geen optie is……

Maar ook de muziek van Jimi Hendrix mag natuurlijk niet ontbreken. Als er een Woodstock optreden legendarisch te noemen is, is het wel het optreden van de donkere gitaarvirtuoos. Reden voor ons om Chivy Kuhles en zijn Dynamics te vragen om een ode te brengen aan Hendrix. De formatie is ontstaan uit een eerder succesvolle tourband van Chivy Kuhles, genaamd Chivy and the BlueZicans, afgekort CatB.
Chivy Kuhles is al van kleins af aan bezig met het perfectioneren van zijn gitaarspel en is geïnspireerd door verschillende bands/artiesten. Enkele voorbeelden hiervan zijn David Gilmour, Mark Knofler, Prince, Joe Satriani, Gary Moore, Stevie Ray Vaughan en natuurlijk Jimi Hendrix. Op zijn 16e stond hij al op de podia en liet hij een ieder versteld staan met zijn virtuoze gitaarspel. Dat wordt dus smullen!

Tijdschema:
21.00 - 21.45 uur Chivy Kühles speelt Jimi Hendrix
22.15 - 23.45 uur Fuente Del Ritmo speelt Santana

Kaarten kosten 15 euro in de vvk; 17,50 euro aan de dagkassa.
deuren open vanaf 20.30 uur; start show om 21.00 uur.
50 Jaar Woodstock - Santana & Jimi Hendrix & DJ
240 minuten