Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Marduk - With Valkyrja

marduk - viktoria part 3 tour 2019

wo 08 mei 2019 - 19:00 - Popzaal
Marduk staat al jaren synoniem voor agressieve black metal. Waar Marduk ook komt, controverse is er altijd. De mannen zingen bijvoorbeeld niet over liefde, relaties en de geneugten van het leven maar vooral over oorlogen, dood en verderf.
De Zweden hebben over de hele wereld gespeeld; van kelder tot festival en van poppodium tot metalcruise.
Black metal is altijd een wat moeilijk genre gebleken, maar Marduk is vanaf het begin trouw gebleven aan hun muziek. Als je kijkt naar hun omvangrijke discografie dan valt één ding op: de band heeft nooit concessies gedaan, aan niets of niemand. De band heeft te maken gehad met de nodige bezettingswisselingen maar kenners zijn het er over eens dat de (vrij stabiele)line up van de laatste jaren de beste ooit is. Met deze line up werden weergaloze albums gemaakt als 'Frontschwein' en het meest recente werk 'Viktoria'.
Deze avond kunnen liefhebbers van black metal zich opmaken voor een meedogenloze band die na bijna 30 jaar nog altijd de standaard van het genre hooghoudt.

Eén van de support is de eveneens Zweedse band Valkyrja, een band die furieuze black metal speelt met een melodieus randje. Watain op LSD zou je kunnen zeggen. Dit kun je onder andere horen op hun laatste album 'Throne Ablaze'.

De aanvangstijd staat op 19.00 uur (dit kan nog wijzigen!)
Kaarten kosten 23 euro in de voorverkoop; 25 euro aan de dagkassa.
Marduk - With Valkyrja
240 minuten