Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

RPWL & Special Guest Yogi Lang & Band

rpwl - tour 2019 with special guest yogi lang & band

Geen voorstellingen gevonden
Negen studio -en acht live albums: RPWL mag met recht een van de meest succesvolle Europese progressieve rock/artrock bands van de laatste 20 jaar genoemd worden.
In het voorjaar van 2019 zal de band een nieuw album uitbrengen; dat werd ook wel tijd, want 'Wanted' stamt alweer uit 2014. Het nieuwe album zal 'Tales From Outer Space' gaan heten en er staan 7 science fiction verhalen/songs op. Genoeg voer voor een nieuwe tour derhalve.
Zoals we van de band gewend zijn zal het niet zo maar een concert zijn: RPWL weet het publiek altijd te vermaken met groots opgezette multimedia producties met een geweldig geluid, veel variatie en het gebruik van veel visuals.
Een prikkel voor al je zintuigen dus.

En ja, we hebben een geweldig extraatje! Als support zal niemand minder dan RPWL zanger Yogi Lang met zijn band optreden! Negen jaar na zijn solo album 'No Decoder', komt Yogi met een nieuw soloalbum, dat als werktitel 'A Way Out Of Here' heeft gekregen. Het album is gevuld met 9 songs die allen verschillend gekleurd zijn en die gaan over alledaagse thema's als angst, liefde en hoop.

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop; dagprijs is 25 euro.
RPWL & Special Guest Yogi Lang & Band
150 minuten