Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

In 't Hof - Tegen De Stroom In

tegen de stroom in - in 't hof

Geen voorstellingen gevonden
In ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours als Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen!
Dirk-Wim in ’t Hof komt niet alleen. Gitarist Aldo Spadaro (bekend van Any Vegetable) en zangeres/gitariste Corina Golsteyn (bekend van damestrio Dolly, I beg your pardon) ondersteunen Dirk-Wim op het podium.

In ’t Hof kreeg van de beroemde Duitse zanger-liedjesschijven Herbert Grönemeyer in 2005 persoonlijk toestemming om zijn grootste hit “Männer” te vertalen in het Nederlands. Het leverde In ’t Hof veel landelijke airplay op en een succesvolle YouTube-clip.

Met snarenvirtuoos en producer Bart-Jan Baartmans en drummer Sjoerd van Bommel nam In ’t Hof in 2017 een cd op onder eigen naam, die afgelopen voorjaar is verschenen.
Het laatste wapenfeit van In ’t Hof is de single ‘Is zoals het is’, een ode aan John Lennon. In de tekst zitten diverse hertalingen van uitspraken, citaten en liedteksten van John Lennon en opgenomen met Bart Jan Baartmans, Corina Golsteyn en Sjoerd van Bommel.

Het concert op 11 december, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’, zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld.
Zaal open vanaf 21.00 uur; aanvang concert om 21.30 uur.
In 't Hof - Tegen De Stroom In
60 minuten