Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stand Up Comedy In Cacaofabriek - Cacao Comedy

cacao comedy - stand up comedy

Geen voorstellingen gevonden
Wij houden van comedy en comedians houden van de Cacaofabriek. Altijd een fijne combinatie dus. En dus gooien we er nog een avondje standup tegenaan!

Deze avond zullen maar liefst 5 comedians aantreden. Of eigenlijk 6 want MC Raymon Hofkens heeft de lach ook aan zijn kont hangen.

Wie zijn erbij vanavond?
Allereerst Jim Speelmans, die bekend staat om zijn bijzondere gedachten. Op hilarische wijze tovert hij vanzelfsprekendheden om tot absurditeiten. Zijn schrijf- en speelstijl zijn al jaren toonaangevend in het Nederlandse comedycircuit. Het creëren vindt hij het leukste. Zijn nieuwe materiaal test hij voor publiek. Keer op keer, tot hij tevreden is. “Ik sta in mijn atelier” zegt hij dan. Als een echte kunstenaar heeft hij meer met het ambacht dan met de showbizz er om heen. Jim maakte onlangs grote indruk in Theater Speelhuis tijdens de Backstage Comedy Tour. Hij wordt ook door veel collega's gezien als één van de beste comedians van Nederland.

Steven Brunswijk, oftewel de Braboneger!
Hij werd bekend door zijn filmpjes op YouTube die door honderdduizenden mensen zijn bekeken. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek onlangs bij het theaterdebuut van de Braboneger met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. Als wij Steven mogen geloven is dit nog maar het begin. “Ik wil mensen gewoon laten lachen”, vertelt hij zelf. “Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.”

Roel C. Verburg – Gitaar Comedian
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel. Op TV trad hij oa op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en recent als vaste gast in Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss.

Tom Melotte is hét opkomende talent van België. Tom verzorgt diverse voorprogramma's van grote Belgische comedians en behaalde diverse finales van wedstrijden en festivals.

Sem van de Borne is een echte Brabantse comedian. Sem heeft veel samengewerkt met de grootste grappenmakers uit Helmond. Sem is finalist geweest van Utrechts Cabaret Festival en Cabarette-ketet. Met zijn energieke stijl mag Sem niet ontbreken vanavond. En dat doet hij dus ook niet.

En zoals gezegd wordt alles aan elkaar gepraat door MC Raymon Hofkens. Hij zal deze avond uw gastheer zijn. Met zijn enthousiaste aanpak weet hij elke zaal warm te krijgen. Raymon heeft diverse prijzen gewonnen en finales bereikt van wedstrijden en festivals.

Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa.
Deuren open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur.
Stand Up Comedy In Cacaofabriek - Cacao Comedy
120 minuten