Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

A Tribute To Tom Petty - Honourably Played By Dave Vermeulen's Voltage

dave vermeulen's voltage - tribute to tom petty & the heartbreakers

zo 31 mrt 2019 - 20:00 - Popzaal
"Music is probably the only real magic I have encountered in my life. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates. And does all these incredible things.” – Tom Petty

Vorig jaar in oktober is de legende Tom Petty veel te vroeg overleden, op 66-jarige leeftijd. De invloedrijke muzikant was een groot voorbeeld voor veel artiesten; ook voor Dave Vermeulen en zijn band Voltage. Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat de groep, in uitgebreide bezetting, in het voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven. Met bekende hits als 'Free Fallin' en 'Mary Jane’s Last Dance', kan het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert. En waar kan deze tour beter eindigen dan in hun hometown Helmond!

Over Dave Vermeulen:
Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop en een optreden als supportact voor zijn eigen helden Status Quo kwamen allemaal voorbij.

Zaal open vanaf 19.30 uur; show start om 20.00 uur.
Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa.
Let op: dit is een staand concert dus geen stoelen en/of krukken!
A Tribute To Tom Petty - Honourably Played By Dave Vermeulen's Voltage
90 minuten