Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Abba Fever

abba fever - the ultimate abba show

Geen voorstellingen gevonden
DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Abba Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op iedere gelegenheid.

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de
hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo': geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert.

Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding inclusief een witte vleugel. De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond.

Het is dan ook niet voor niets de beste Abba Tribute van Europa

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; 18 euro aan de dagkassa.
Let op: dit is een staand concert dus geen stoelen of krukken in de zaal!
Abba Fever
100 minuten