Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Ieke & The Cool Kids - Omroep Helmond Live

tegen de stroom in - ieke & the cool kids

Geen voorstellingen gevonden
Ieke & The Cool Kids is een groep van jonge, getalenteerde muzikanten van de Fontys Academy of Music and Performance Arts (AMPA).

Deze groep deinst er niet voor terug om bekende songs in een geheel nieuw jasje te steken en ze helemaal eigen te maken. Een combinatie van de betoverende vocalen van frontvrouw Ieke Booij, de stevige grooves en melodieën van The Cool Kids, en nieuwe arrangementen brengen oud en nieuw samen op een verfrissende manier.

De bandleden worden geïnspireerd door jazz-grootheden als Esperanza Spalding, Gretchen Parlato en zelfs Stevie Wonder.

Ieke & The Cool Kids bestaat uit:
Ieke Booij (vocals)
Stijn Mol (trompet)
Bart Bergmans (trombone)
Tijn Trommelen (gitaar)
Kyoung Min Park (gitaar)
Sander Lange (basgitaar)

In het lopende seizoen 2018/2019 zal een viertal nieuwe ensembles van AMPA, Academy for Music and Performing Arts, (voorheen Fontys Conservatorium Tilburg) een Tegen de Stroom In Sessie voor Omroep Helmond in de Cacaofabriek verzorgen.
Hiermee wordt Omroep Helmond/Cacaofabriek één van de vaste speelplekken voor de ensembles van AMPA, naast Paradox in Tilburg, Willem Twee in Den Bosch en De Kring in Roosendaal. Wij verheugen ons op de samenwerking met AMPA en hopen zo onze luisteraars nieuwe en spannende muziek te kunnen presenteren in een live setting.
En voor de muzikanten is het een nieuwe leerervaring: een live radio concert. Alles moet goed gaan!
Wij geloven in deze jonge muzikanten. Zij verdienen onze en uw ondersteuning en support. Komt dus kijken en luisteren naar de talenten van nu en sterren van straks.

Zaal is open vanaf 21.00 uur; optreden start om 21.30 uur.
Entree is gratis.
Ieke & The Cool Kids - Omroep Helmond Live
60 minuten