Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Phil Bee's Freedom

phil bee's freedom - tour 2019

Geen voorstellingen gevonden
De jury van de Dutch Blues Challenge 2015 was unaniem: Phil Bee's Freedom is de beste band van Nederland, met uitzonderlijke kwaliteit, repertoire en 'stage presence'.
In 2016 behaalde de band de 2e plaats van de European Blues Challenge, waaraan 21 landen deelnamen.

Phil Bee's Freedom staat voor blues, old school R&B en jazzy riffs in een perfecte crossover. Voeg daar nog een Hammond Orgel en een Rhodes aan toe, twee fabelachtige solo-gitaristen, een strakke ritme tandem en de soulvolle stem van Phil Bee zelf en je weet wat je voorgeschoteld gaat krijgen vanavond: een combinatie waarbij alles klopt, dat hoor je, zie je, voel je.

De band bestaat uit frontman Phil Bee (winnaar beste blues vocalist 2015, stond op het podium met Steve Lukather, Jan Akkerman en stond op podia als North Sea Jazz en Moulin Blues), John F. Klaver (beste blues gitarist 2015, afgestudeerd aan het conservatorium Amsterdam), Berland Rours (gitaar, afgestudeerd aan het conservatorium, speelde met mensen als Benjamin Herman en Eef Albers), Pascal Lanslots (toetsen, winnaar beste blues toetsenist 2016, cum laude afgestudeerd aan het conservatorium, speelde met BB King, Chick Rodgers onder andere op North Sea Jazz), Arie Verhaar (drums, afgestudeerd aan het conservatorium, wereldwijd getourd met Saskia Laroo, Kooymans/Carillo) en tenslotte bassist Carlo van Belleghem (uit België, mede oprichter van de band).

Het nieuwe album van Phil Bee's Freedom komt begin 2019 uit en van dat nieuw album zal vanavond uiteraard veel werk te horen zijn!

Kaarten kosten 15 euro in de vvk; 17,50 euro aan de dagkassa.
Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Phil Bee's Freedom
120 minuten