Slide background
Slide background

Neil Diamond Memories Band

neil diamond memories band - live in 2019

Geen voorstellingen gevonden
Na het uitverkochte concert van de Neil Diamond Memories Band in december 2017, komt de band in 2019 nog een keer terug voor een optreden in de popzaal van de Cacaofabriek.

Je hebt topartiesten en artiesten die hier bovenuit stijgen. Neil Diamond is er hier één van en deze bandleden hebben hem altijd bewonderd. Uit deze bewondering ontstond al vroeg een droom… een Neil Diamond Memories Tribute Band oprichten, een band met internationale allure.

Die droom werd in 2017 werkelijkheid. Een band met top muzikanten werd gevormd: De Neil Diamond Memories Band. Ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten. Marcel Mulders is bandleider en hij kruipt als frontman in de huid van Neil Diamond.

De shows en de songs van Neil Diamond uit de jaren zeventig hebben grote indruk gemaakt op alle bandleden. Zij willen de sfeer van de legendarische concerten Hot August Night en Love at the Greek (terug)brengen.

De Neil Diamond Memories Band uit Nederland heeft inmiddels diverse shows gedaan en met groot succes!

De band geeft een ruim twee uur durende show ondersteund met videobeelden uit de jaren zeventig. De Neil Diamond Memories Band wil de toeschouwer het gevoel geven dat ze in een tijdmachine zijn gestapt naar de jaren zeventig. Alsof ze live aanwezig zijn bij een van Neil Diamonds grote concerten. Kom het zelf beleven!

Zaal is open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop, 20 euro aan de dagkassa (indien beschikbaar).
Neil Diamond Memories Band
120 minuten