Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

BALL - Alles Moet Anders

alles moet anders - ball

Geen voorstellingen gevonden
Als kleine jongen raakt de in Tilburg opgegroeide Nasser verslingerd aan de bal. Lange dagen maken ze met elkaar, hij en de bal, soms zijn ze wel 8 uur samen, altijd op straat. Open om anderen in zijn grote liefde te laten delen, groeit Nasser uit tot een jongeman die door het eindeloze oefenen niet alleen de geheimen van 'het ronde leer' doorgrondt, maar ook het mysterie ervan weet te koesteren. In de voorstelling 'Ball' ontvouwt hij beide. Met zijn obsessie voor de bal - en zijn toegewijde concentratie op de bal - werpt Nasser een nieuw licht op het begrip 'hedendaagse dans'. Zijn aanwezigheid in de theaterzaal veroorzaakt dan ook een levendig wrijving, die simpele vragen oproept als 'wie is hij' en 'wie ben ik'?
Ball laat zien hoe het lichaam ons kan aanmoedigen om opnieuw positie in te nemen ten aanzien van gevestigde waarden en vooroordelen.
Ball is een crossover tussen freestyle voetbal en dans. De voorstelling past in een serie voorstellingen die choreograaf Guilherme Miotto maakt in samenwerking met in het oog springende bewegers. Allemaal excelleren ze in hun discipline.

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de SCALA Zaal aan de Kromme Steenweg in Helmond. De zaal is open vanaf 15.30 uur, voorstelling start om 16.00 uur.
BALL - Alles Moet Anders
60 minuten