Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Bluesroute Helmond 2018 - Hats Off To Zeppelin

hats off to led zeppelin - bluesroute helmond 2018

Geen voorstellingen gevonden
Evenals tijdens de voorgaande edities van de Bluesroute Helmond zoekt de Cacaofabriek ook dit jaar weer naar muziek die op het grensvlak ligt tussen blues en rock.
En als je dan een rockband mag noemen die altijd op dat grensvlak heeft geopereerd, dan is dat natuurlijk Led Zeppelin. Songs van Willy Dixon, Howlin Wolf; Led Zeppelin speelde ze!
En nu komt er een band uit Engeland naar de Cacaofabriek om tijdens de Bluesroute de muziek van de legendarische band te laten herleven.
En dichterbij Led Zeppelin ga je niet komen. De mannen van Hats Off To Led Zeppelin werden in 2017 zelfs uitgeroepen tot de beste tribute band van het hele Verenigd Koninkrijk. De band bestaat uit een viertal topmusici, waaronder Peter Eldridge (bekend van West End-productie ‘We Will Rock You’) en Jack Tanner (bekend van de wereldwijde theatershows Thriller Live en Dancing in the Streets). Leuk detail: de manager van de band is Warren Grant, zoon van de originele Led Zeppelin-manager, Ian Grant. Hats Off To Led Zeppelin is tevens de enige tributeband die een officieel endorsement heeft van Marshall (de welbekende versterkers). Dus geniet en beklim samen met deze geweldige band de Stairway to Heaven…

Deuren in de Cacaofabriek zijn open vanaf 15.00 uur; Hats off To Led Zeppelin speelt vanaf 15.30 uur.
Entree is gratis.
Bluesroute Helmond 2018 - Hats Off To Zeppelin
90 minuten