Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

A Balladeer - Solo Tour 2019

a balladeer - solo tour

Geen voorstellingen gevonden
Van presidentsvrouw Jackie Kennedy tot pornoster Bambi Woods en warenhuis Marks & Spencer. De onderwerpskeuze van de Amsterdamse singer-songwriter Marinus de Goederen, alias A Balladeer, is opvallend te noemen. Zijn nummers zijn kleine verhaaltjes. Melodieuze luisterliedjes, waarin de soms zware thematiek luchtig wordt verpakt.

In 2003 won A Balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. Drie jaar later verscheen het door de pers en het publiek bejubelde 'Panama'.
De singer-songwriter speelde op Lowlands en werd in Nederland voor zowel een TMF Award als een 3FM Award genomineerd. In 2007 kreeg A Balladeer door BLØF-bassist Peter Slager een Zilveren Harp opgespeld. Het jaar erop werd het tweede album 'Where Are You, Bambi Woods?'genomineerd voor een Edison in de categorie Beste Album.

Begin vorig jaar bracht De Goederen een duet met Sarah Bettens van K’s Choice uit. Zijn laatste (anti-kerst)album 'December' werd door zijn trouwe fanbase door middel van crowdfunding gefinancierd. Door de jaren heen verzorgde Marinus voorprogramma’s van onder anderen Keane, Saybia, Live, Maria Mena, Beth Hart en BLØF.
Zijn debuutsingle ‘Swim With Sam’ staat al tien jaar in de Top 2000.

Kom zelf luisteren!
Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de dagkassa.
A Balladeer - Solo Tour 2019
75 minuten