Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

The Music Of Tom Petty by Some Petty

some petty - a tribute to tom petty

Geen voorstellingen gevonden
Wij luisteren nog regelmatig naar de tijdloze muziek van Tom Petty. U ook? Nou, dat komt dan goed uit. Want vanavond krijg je een hele avond de muziek van hem te horen.

Some Petty is opgericht in de zomer van 2017, slechts enkele maanden voor de tragische dood van een van ‘s werelds meest invloedrijke muzikanten, Tom Petty.
Zanger en fan Tom Veldhuizen is opgegroeid met de muziek van Tom Petty & the Heartbreakers. Hij besloot om de beste muzikanten om zich heen te verzamelen om de muziek en de show te brengen van deze band, die in de afgelopen decennia meer dan 80 miljoen platen verkocht en tientallen hits scoorde.

Some Petty is een geweldige belevenis met een energieke show, gelardeerd met de hits van de afgelopen 40 jaar waaronder de klassiekers 'Refugee', 'Learning to Fly', 'A Face in the Crowd', 'Mary Jane´s Last Dance'en 'Free Fallin'. De toewijding en het respect die in de live performance van de songs worden gestopt,zullen je aangenaam verrassen!

Some Petty bestaat uit Tom Veldhuizen (Bambooze, Choice of Weapon):zang en gitaar, Serge Naberman (Najib Amhali, Rebelstar): gitaar en zang, Paul Jonker (The Tibbs) keyboards,Hammond en gitaar, Bart ‘Dus’ Pellinkhof (Miracle, Rebelstar); bass, Maggie de Bruin (Maggie & the Jar):zang en percussie en tenslotte Noël van Eersel (Lovell’s Blade, Maggie & the Jar): drums en zang.

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur
Kaarten kosten 12,50 euro in de vvk, 15 euro aan de dagkassa.
The Music Of Tom Petty by Some Petty
90 minuten