Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Urban Matterz Festival

urban matterz festival - urban en hip hop festival

Geen voorstellingen gevonden
22 en 23 september vindt de 4e editie plaats van het vetste hiphop & urban festival voor Jong en oud, in en rondom De Cacaofabriek!

Op 22 september starten we om 11:00

STANDUP DANCE BATTLES
In dit nieuwe onderdeel gaan Dance crews uit binnen en buitenland met elkaar de strijd aan. Kom kijken naar deze diverse dansstijl en moedig de crews aan
Gratis toegankelijk

OPENING EXPOSITIE
Opening van de internationale groepsexpositie "A NewYork State of Mind". Deze expositie toont zeer divers werk in opdracht gemaakt door kunstenaars uit New York.
Gratis toegankelijk.

LIVE GRAFFITI
Diverse oldschool en newschool artiesten uit binnen en buitenland zullen hun skills tonen op onze enorme graffitiwall!
Gratis toegankelijk.

--------------------------------------------
OLDSCHOOL HIPHOP CONCERT
Traditiegetrouw brengen wij een ode aan de grondleggers van de HipHop tijdens ons Oldschool HipHop Concert. Ook dit jaar uitsluitend hoogtepunten: The Jungle Brothers, Schoolly D & DJ Code Money, Roxanne Shante & DJ Sylk, DJ BASS en L-Rock (D.A.M.N.), All Star Fresh en MC Pryme (King Bee). Ben jij HipHop fanaat? dan ben jij erbij!
22 sept | 19:00u | Entree 25 euro (te koop via onze website).
--------------------------------------------

Op 23 september gaan we verder vanaf 10:00u

BREAKDANCE BATTLES
Kom kijken naar de spectaculaire, explosieve breakdance battles! Zet je schrap want de lat ligt ieder jaar hoger. Deelnemers worden gejureerd door een gerenommeerde internationale jury.
Gratis toegankelijk.

NK BEATBOX
Kom je verbazen bij het NK Beatbox. Een heftige battle waarbij deelnemers met alleen hun mond, een microfoon en een hoop creativiteit elkaar muzikaal proberen te verslaan.
Gratis toegankelijk

LIVE GRAFFITI & WORKSHOPS
Een vette “piece” heeft tijd nodig, dus onze graffiti artiesten werken ook vandaag door aan hun pieces. Kids kunnen de kunst afkijken en zelf aan de slag in onze kids grafitti area of op een andere manier creatief aan de slag gaan tijdens diverse creatieve workshops!
Gratis deelname

URBAN SPORTS
Stilzitten is er niet bij: Wat dacht je van Suppen, Calesthenics, Freerun, BMX, Steps/Skate/Skateboard, Basketball, Honk/Baseball Straatvoetbal of Panna? voor jong en oud! Uniek: Een 30 meter lange Pumptrack voor BMX en Step!
Gratis deelname

EXPOSITIE
Bezoek de groepsexpositie "A New York State of Mind" met zeer divers werk gemaakt door kunstenaars uit New York.
Gratis toegankelijk

URBAN MARKET
Ook is er een urban market waar je onder ander een dikke tattoo kunt laten zetten of een cool kapsel aan kunt laten meten. Tussendoor kun je lekker loungen op het terras of in het gras genieten van de diverse hapjes en drankjes. In de Brasserie van De Cacaofabriek kun je ook lunchen en/of dineren.

OVERNACHTEN
Wil je onbezorgd genieten van een weekendje Urban en HipHop? Het City Resort Hotel Helmond (op loopafstand van het festival) biedt een speciaal UrbanMatterz! arrangement aan.

Houd voor het complete programma en alle ontwikkelingen rondom Urban Matterz! onze socials in de gaten.
Urban Matterz Festival
420 minuten