Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Ibiza Markt

ibiza markt - hippie markt bij cacaofabriek

Geen voorstellingen gevonden
Je hoeft niet naar Ibiza af te reizen om één van haar typische hippiemarkten mee te maken. De Ibizamarkt komt namelijk zondag 1 juli weer terug bij De Cacaofabriek in Helmond. En dat betekent live muziek, lekkere hapjes en natuurlijk: een vrolijke hippiemarkt waar je de hele middag kunt rondneuzen!

Ook dit jaar heeft de organisatie weer haar best gedaan om het hippiegevoel uit Ibiza naar verschillende plekken in Nederland over te brengen. Vorige keer was de markt meer dan goed bezocht en de sfeer was fantastisch. De toegang is gratis!

Hippiemarkt
Op de Ibiza Markt vind je ruim zestig standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland Ibiza zoals hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, beleving, eten en drinken. Op de markt wordt een sfeervolle lounge gecreëerd zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje.

Live optredens
Klaar met winkelen? Dan kun je heerlijk loungen, terwijl je live optredens bekijkt en beluistert. Verschillende deejays en live acts zullen het podium betreden.

Alle leeftijden
Op de Ibiza Markt staan food- en fashiontrucks. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld, reuze bellen blazen en er is een caravan waaruit geschminkt wordt, ook staan er springkussens.

Vanaf 12.00 uur rondom de Cacaofabriek!
Ibiza Markt
360 minuten