Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Alcuna Wilds

alcuna wilds - atmospheric trip rock

Geen voorstellingen gevonden
HET OPTREDEN VAN ALCUNA WILDS GAAT IN VERBAND MET ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN NIET DOOR EN WORDT LATER DIT JAAR INGEHAALD.

Alcuna Wilds is een Brits/Nederlandse band en speelt atmosferische trip-rock, waarbij ambient soundscapes worden gecombineerd met stuwende beats en melodieuze riffs, aangevuld met melancholische vocalen. De band bestaat uit muzikanten die allen een heel verschillende muzikale achtergrond hebben. In oktober 2016 bracht de band haar tweede EP uit, 'Murmuration Season', gevolgd door de single (met videoclip)‘Fingertips’ in september 2017, die zowaar de nummer 6 positie behaalde in de Nederlandse 'Free 40', een indie chart lijst.

Alcuna Wilds heeft reeds meer dan 70 shows gespeeld in zalen in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland, maar bijvoorbeeld ook op festivals als Greenbelt Festival (UK), Stroud Fringe Festival (UK), en het Bevrijdingsfestival Amsterdam. Daarnaast speelde de band in het voorprogramma van internationaal gelouterde bands als Sigur Ros, Thought Forms (UK)en Gallops.

Zaal is open vanaf 15.30 uur; optreden start om 16.00 uur.
Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de dagkassa.
Alcuna Wilds
60 minuten