Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

The Paladins & support by Doghouse Sam

the paladins - support doghouse sam

Geen voorstellingen gevonden
Is dat even vet, zo nog voor de zomer! The Paladins komen terug naar Helmond om de popzaal van de Cacaofabriek weer op z'n kop te zetten!

The Paladins uit San Diego behoren al jaren tot de beste en meest bekende rock 'n roll-bluesbands van de wereld en ze staan vooral bekend om hun energieke live shows. Op unieke wijze weet de band rondom Dave Gonzalez rockabilly, Americana en country uit de jaren vijftig te combineren met blues en jazz.

Het Amerikaanse trio werd in de jaren tachtig opgericht door eerdergenoemde Gonzalez en bassist Thomas Yearsley. Vanuit San Diego bracht de band vervolgens 8 studioalbums en een paar live albums uit. In 2004 hield The Paladins het even voor gezien, wat betreft nieuwe albums dan, maar het lijkt erop dat niets ze van het podium kan houden. Daarom zijn we zo blij en trots dat ze nu graag terug willen komen naar de Cacaofabriek voor een vet optreden.

Let's Rock and roll!!

Support wordt verzorgd door Doghouse Sam & The Magnatones, een trio dat tijdens de laatste editie van Moulin Blues de grote tent helemaal op z'n kop zette.
De band timmert de laatste 5 jaar flink aan de weg met hun typische rock and rol en rhythm'n'blues vibe. Ze wonnen de Belgische Blues Challenge in 2015 en werden tweede tijdens de European Blues Challenge

Doghouse Sam heeft talentvolle muzikanten aan zijn zijde; upright bass virtuoos is Jack 'O Roonie en hij speelde met mensen als Ronnie Dawson en Chuck Berry! Op drums treffen we Franky Gomez aan die in 2010 werd uitgeroepen tot beste drummer van Nederland.

Let op: zaal open vanaf 19.30 uur; show start om 20.30 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa (indien beschikbaar).
The Paladins & support by Doghouse Sam
120 minuten