Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cacao Comedy Night

cacao comedy night - stand up comedy in cacaofabriek

Geen voorstellingen gevonden
We doen nog een leuke stand up comedian show voor de zomer. Een show waarbij we niet 1, niet 2, niet 3, maar waar maar liefst 4 comedians op zullen treden. En dan tellen we MC en gastheer Raymon Hofkens nog niet mee....

Zoals gezegd 4 comedians vanavond op het podium.
1. Eric Goossens; is een komiek van de nieuwe generatie. Hij is absurd, hard, snel en energiek. In 2015 afgestudeerd aan de artiestenopleiding in Tilburg met als specialiteit theater. Hij vertelt op een absurdistische autobiografische manier met een hoge snelheid waarbij typetjes, rare gedachtekronkels en observaties de revue passeren. Hij ontwijkt ook de donkere kant van de wereld niet maar wel met het idee dat het altijd goed zal komen. Hij was winnaar van de jury -én de publieksprijs tijdens ComedySlam.

2. Marlon Kicken; behoeft nauwelijks introductie in Helmond en omstreken. Al sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. In December 2009 schreef hij de grootste en belangrijkste standupprijs van de Benelux op zijn naam, 'de Culture Comedy Award'. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagd comedian in Nederland, Belgie en soms daarbuiten. Zo heeft hij meerdere malen opgetreden op Curacao en in Spanje. Van groot theater tot klein café ... overal weet Marlon de zaal te pakken met zijn standup-set

3. Tom Sligting; heeft 25 jaar ervaring in het vak van preseteren en comedy. Sligting's humor is krachtig en hij kan het publiek gemakkelijk raken. Hij brengt alles met veel energie en interactie, waardoor zijn shows zich kenmerken door levendigheid.

4. Leon van der Zanden; tja, over nauwelijks introductie gesproken. Leon van der Zanden wordt op 25 oktober 1977 geboren in Helmond en vanaf 1998 treedt hij op als cabaretier en stand-up comedian. Hij maakte en speelde 9 solovoorstellingen, waaronder 'Coole snelle jongen met een zachte bruine vacht', 'Cola' en recent Kameleon (2017/2018).

Zaal open vanaf 20.15 uur; aanvang 20.30 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.
Cacao Comedy Night
120 minuten