Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Urban Matterz Concert

urban matterz concert - oldschool hiphop concert

Geen voorstellingen gevonden
DIT OPTREDEN IS UITVERKOCHT!!!

Op 22 en 23 september gaat de 4e editie van het tofste festival van Helmond los in en rondom De Cacaofabriek! Met overdag het gratis toegankelijke urban en hiphop festival voor de hele familie en ’s avonds het inmiddels roemruchte Urban Matterz oldschool hiphop concert voor de echte Hip Hop fans. Met ook dit jaar een waanzinnige line-up van nationale en internationale grootheden uit de geschiedenis van de HipHop.

Voor alle internationale acts geldt dat ze in Nederland exclusief optreden tijdens Urban Matterz! Zorg dus dat je er bij bent!

Vanaf 18:00u gaat onze popzaal open voor de pure HipHop liefhebbers en kun je genieten van de vetste oldschool HipHop verzorgd door DJ Charm (Divorze)

Vanaf 19.30u maken we plaats voor de grondleggers van de internationale HipHop scene:

D.A.M.N
Ga als vanouds los op de funky beats van DJ BASS en energieke raps van L Rock. Stilstaan is geen optie!

KING BEE
Back by dope demand!: All Star Fresh en Rapper Prime halen alles uit de kast voor een energiek optreden (met dansers!).

ROXANNE SHANTE
De Queen Bee van de HipHop. De eerste echte “female MC", snoerde op 14- jarige leeftijd al haar mannelijke collega’s de mond en wordt gevreesd tijdens rapbattles.

SCHOOLLY D & DJ CODE MONEY
De original gangster Schoolly D samen met DJ Code Money: Blockrocking beats, ongeremde egotrips en een flinke dosis zelfspot.

JUNGLE BROTHERS
Op vorige edities was Sammy B al als DJ aanwezig op ons festival. Dit jaar trommelde hij zijn Jungle Brothers op voor een exclusief concert tijdens Urban Matterz! Peace, unity and having fun in de meest pure vorm. Een absoluut HipHop feestje!
Urban Matterz Concert
420 minuten