Slide background
Slide background

The Animals & Friends

the animals - house of the rising sun & more

Geen voorstellingen gevonden
In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuwe stroming Rhythm & Blues die de hele wereld in zijn greep nam.

De Animals waren de tweede Britse band die aan de top kwamen van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenen verkoop van de legendarische single 'House Of The Rising Sun'. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld.

Nu, na meer dan 50 jaar, toeren John Steel & Mickey Gallagher nog steeds samen. The Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welke internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als 'We Gotta Get Out Of This Place', 'Boom Boom', 'Don’t Let Me Be Misunderstood', 'I Put A Spell On You' en natuurlijk 'House Of The Rising Sun'.

Bruce Springsteen heeft recentelijk in de USA op een podium onthuld dat niet The Beatles maar The Animals zijn favoriete band is. Na het spelen van een korte uitbarsting van 'We Gotta Out Of This Place' gaf Springsteen toe dat dit nummer beter was dan alle nummers die hij zelf geschreven had.

En nu komen ze dus ook naar Helmond. Ben erbij!
Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 23 euro aan de dagkassa.
The Animals & Friends
90 minuten