Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

VandeVen Band

vandeven band - live @cacaofabriek

Geen voorstellingen gevonden
Tijdens de laatste editie van de Bluesroute Helmond speelden ze voor een bomvolle popzaal 's middags in de Cacaofabriek en ging iedereen helemaal uit z'n plaat: de VandeVen Band! En dat is precies de reden waarom we ze hebben teruggevraagd om dat nog eens dunnetjes over te komen doen, maar dan in de avonduren.

de VandeVen Band is een van de weinige authentieke Rhythm ’n Blues bands in Nederland. De band werd opgericht in 1999 en bouwde al snel een reputatie op met hun zeer energieke live optredens. Pianist en zanger Clemens van de Ven is de centrale figuur van de band. Zijn karakteristieke rauwe vocalen en zijn krachtige pianostijl geven de band een heel eigen sound. Bovendien is Clemens een performer met veel uitstraling. Maar ook de andere doorgewinterde muzikanten behoren tot de top van Nederland. Gitarist Harry Hardholt, saxofonist Arend Bouwmeester en de jonge Kroatische drummer Sin Banovic vormen een ijzersterk geheel.
De muziek van VandeVen is gebaseerd op de Rhythm ’n Blues muziek uit New Orleans van artiesten als Dr.John, Fats Domino en The Meters, maar met een heel eigen stijl en interpretatie.

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur
Kaarten kosten 10,00 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa.
VandeVen Band
120 minuten