Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Gruppo Di Pawlowski en Donnerwetter

gruppo di pawlowski - with special guests donnerwetter

Geen voorstellingen gevonden
Iedereen kent natuurlijk Mauro Pawlowski. De man speelde jarenlang gitaar in de meest succesvolle Belgische band van de laatste 25 jaar, Deus, en voor die tijd was hij frontman van de in thuisland Belgie eveneens zeer succesvolle formatie Evil Superstars.

Pawlowski is een excentriekeling en een creatieve alleskunner, die met Gruppo di Pawlowski de gekte van Frank Zappa, Captain Beefheart combineert met de wilde capriolen van Grinderman en het opzwepende Mano Negra. In zijn eigen woorden dus: een ‘asociaal feestorkest’.

Wij noemen het 'geniale gekte'.

Of dat nog niet genoeg is hebben we een speciale gast weten te strikken in de vorm van Donnerwetter. Door hun psychedelische roots met het venijn van punk
te combineren laat Donnerwetter graag haar spierballen zien met gestileerde en tot in de perfectie gecomponeerde songs waarin regelmatig buiten de gebaande paden wordt getreden. Het Arnhems-Nijmeegs viertal laveert tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine!

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17.50 euro aan de dagkassa.
Gruppo Di Pawlowski en Donnerwetter
120 minuten