Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Maurits Fondse plays the music of Billy Joel

maurits fondse - a life in songs: the story of billy joel

Geen voorstellingen gevonden
Maurits Fondse bezingt het turbulente leven van pianist en zanger Billy Joel. Aan de hand van zijn beroemde songs (en onbekendere parels) vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen, geboren in The Bronx, opgegroeid op Long Island ('Downeaster Alexa'), die een enorme haat-liefde verhouding had met de muziekindustrie ('The Entertainer'). Daarnaast belicht Fondse zijn bijzondere,
haast filosofische teksten ('Summer Highland Falls'), zijn liefde voor New York ('Say Goodbye to Hollywood' - 'New York State of Mind') , zijn optredens in Rusland tijdens de Koude Oorlog ('Leningrad'), zijn vaderschap ('Lullabye, Goodnight my Angel') en uiteraard de relaties met de vele vrouwen in zijn leven ('She's Always a Woman').

Met 150 miljoen verkochte platen en 33 top 40 hits is Billy Joel (nu 68 jaar) één van 's werelds succesvolste artiesten aller tijden.

Publieksreacties:
'Het was geweldig'

'Tranen in mijn ogen ... Maurits Fondse was in een woord " FANTASTISCH! "

Biografie:
Maurits Fondse is een veelzijdig pianist, zanger en songwriter. Hij werkt als vaste pianist (en backing vocalist) voor Freek de Jonge en stond in 2017 met hem en de voorstelling 'Koffers' in de theaters. Dit jaar is er een reprise van 'Dansen Met De Vijand' waar Maurits de muziek voor schreef en de pianist is in de voorstelling (4 Musical Award Nominaties).

Maurits wordt deze avond bijgestaan door drummer Martijn Bosman (Guus Meeuwis) en bassist Reyer Zwart (Alex Roeka, Freek de Jonge).

Het gaat hier om een seated optreden!
Deuren open vanaf 20.30 uur; start voorstelling om 20.45 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa.
Maurits Fondse plays the music of Billy Joel
100 minuten