Slide background
Slide background

Black Hammer Voodoo

black hammer voodoo - blues from the lowlands

Geen voorstellingen gevonden
Black Hammer Voodoo begon in 2016 toen Michiel van Leeuwen de band Rusty Apollo verliet om op een nieuwe missie te gaan. Sam ’Smokehouse’ Shine’, gevlucht van ‘downunder’, bood zijn diensten aan als gitaar tovenaar. ‘Raggende Man’ Pall Gudmundson legde het ritmische fundament.
Op augustus 2016 maakten ze hun succesvolle debuut op Culemborg Blues en speelden op diverse Nederlandse podia.

In februari 2017 verliet Pall Gudmundson de band en werd vervangen door de Amerikaan Scott Powell. Dit resulteerde in een stapel sterke songs en een videoclip, ’Suffer’. In de herfst van 2017 vloog Scott terug naar de Verenigde Staten om persoonlijke redenen.

En nu zijn ze met z'n vieren! Ben Stone op drums en niemand minder dan Kim Snelten op de harmonica. Ze maakten de verbazingwekkende video '(Hallelujah) I'm Looking Through Ya'.

Black hammer Voodoo speelt stevige bluesrock en roept de geesten van voorouders als Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John lee Hooker, Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan op. Ze brouwen een kokend elixer van originals en eigenzinnige uitvoeringen van hoogtepunten uit de blues traditie. Black Hammer Voodoo staat klaar om de wereld te verrijken met ceremoniën van ‘Night Dancing’ en ‘Deep Dark Shit’!

Deuren open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.
Black Hammer Voodoo
90 minuten