Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Graham Bonnet Band - support Bodyguerra (Ian Parry, Guido Stocker)

graham bonnet band - european tour 2018

Geen voorstellingen gevonden
Een rockicoon komt naar Helmond! Niemand minder dan Graham Bonnet komt met zijn band naar de Cacaofabriek voor een exclusief Nederlands optreden.

Behoeft Bonnet nog enige introductie? De man was natuurlijk de zanger en voorman van bands als Rainbow (wie kent niet de klassieker 'Since You've Been Gone'), Michael Schenker Group (het album 'Assault Attack' met daarop het prachtig slepende 'Desert Song') en natuurlijk ook nog van Alcatrazz, de band van super gitarist Yngwie Malmsteen.
Hij maakte ook de nodige albums met zijn eigen band.

Hij komt nu dus naar Helmond en hij zal deze avond nummers spelen van alle hierboven genoemde bands. En hij heeft een geweldige band om zich heen verzameld. Niemand minder dan gitaarwonder Joey Tafolla staat aan zijn zijde om ons te trakteren op de meest waanzinnige gitaarcapriolen. Verder treffen we ook de van Alcatrazz (en New England, wie kent ze nog?) bekende keyboardspeler Jimmy Waldo aan. De band bestaat verder uit drummer Mark Banquecha en bassiste Beth-Ami Heavenstone.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Bodyguerra, de band rondom gitarist Guido Stöcker en met in de gelederen niemand minder dan zanger Ian Parry (Vengeance, Elegy, Ayreon)!

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa.
Graham Bonnet Band - support Bodyguerra (Ian Parry, Guido Stocker)
90 minuten